Ja, we bieden Nfinity groepen aan die uw dealer kan bestellen bij de groothandel of direct bij het enviolo Service Center op onze Eurosales website.

De onderdelen van de Nfinity groepen kunnen in verschillende configuraties gebruikt worden, mogelijkheden hiervoor vindt u op onze website.

In tegenstelling tot de Nfinity groepen worden onze Harmony groepen niet aangeboden als after market kits, de inbouw hiervan vraagt gedegen kennis van de systemen en voorwaarden met betrekking tot de aansluitingen.