Waarschijnlijk is de speling op de kabels niet correct afgesteld. U stelt de kabelspeling in met de stelschroeven op de controller. In de Nfinity gebruiksaanwijzing (modeljaar 2016, DE, EN, FR en NL) op onze website vindt u een gedetailleerde beschrijving om de kabelspeling correct af te stellen. De speling, te beoordelen door aan de buitenkabel te trekken bij de stelschroeven, zou 0,5 tot 2,0 mm behoren te bedragen voor een juiste werking.