Om ervoor te zorgen dat we onze producten binnen een mum van tijd kunnen onderhouden, moeten winkeliers de volgende stappen uitvoeren:

1. Voor u contact met ons opneemt

• Interface is voorzien van de meest actuele firmware versie.
  • Tandwielverhouding opnieuw instellen.
  • Kalibrering doorlopen.
  • Proefrit maken.

2. Een service aanvraag doen

Zorg dat u de volgende gegevens paraat hebt:

• Fietsmerk en type
  • Verkoopdatum
  • Framenummer
  • Ebike systeem (merk, motorvermogen & riem/ketting)
  • Schakelsysteem & firmware versie
  • Serienummer defect onderdeel

MY2018 Producten

MY2019 Producten

• Klachtomschrijving

3. Defect onderdeel opsturen

Het defecte onderdeel voorzien van het casenummer dat u heeft gekregen van onze servicemedewerker. Een kopie van de verkoopnota van de fiets bijvoegen. Verzending blijft uw verantwoording. Adres:
enviolo | Service & Support
Popovstraat 12
8013 RK Zwolle, NL
CASE# (het casenummer dat u heeft gekregen)

4. Controle & testen service aanvraag

Uw service aanvraag wordt door enviolo bekeken en het defecte onderdeel wordt getest.

5. Goedgekeurde service aanvraag

Als uw service aanvraag is goedgekeurd stuurt enviolo u kosteloos een vervangend onderdeel toe.