1. Verwijder het achterwiel.
2. Zet de naaf voordat je de interface verwijderd in de zwaarste versnelling.
3. Verwijder de naaf interface.
4. Verwijder de borgring, vulring (indien van toepassing) en tandwiel.

5. Verwijder de borgring (15) van de shift driver en verwijder het vrijloop mechanisme (16).

6. Als de vrijloop nog geen beschadigingen heeft controleer dan de veerspanning en monteer alles weer met een gemiddelde dikte olie of kleine hoeveelheid licht watervast vet.
7. [D] verwijder de borgring (17), naaldlager (18), en stofkap (19) als deze vervangen worden.

8. [E] Installeer het nieuwe of ge-serviced vrijloopmechanisme. De nieuwe types vrijloop worden geleverd met een doorzichtige kunststof schijf die over de as op het lager geplaatst wordt.

9. Installeer tandwiel, vulring, borgring en naafinterface.
10. Install the rear wheel.