Het nieuwe dealer membership programma is nu beschikbaar en geeft toegang tot persoonlijke face-to-face workshops op uw winkelvloer, kortingen op onze MY2019 Dealertrainingen en service en tal van andere voordelen

Hier is een lijst met snelle antwoorden op uw vragen. Als u meer wilt weten, kunt u contact met ons opnemen via het aanvraagformulier.

1. Ik wil een servicepunt blijven. Welke opties heb ik?

• Een Silver- of Bronze-member worden
    • Voordelen: het omvat de First Aid Kit-update, privétraining (Silver) of twee tickets voor de MY2019 Dealer Trainingen (Bronze)
    • Deelnemen aan een trainingssessie tijdens onze MY2019 Retail Training Series (zie meer op enviolo.com/nl/training) en het bijwerken van uw First-Aid-kit (beschikbaar voor aankoop tijdens de trainingen)

2. Hoe kan ik mijn First-Aid-kit updaten?

• Je kunt het altijd doen tijdens de trainingsreeks, of door een Bronze- of Silver-member te worden.