Vervangen van de controller grip

Er kunnen twee redenen zijn om de grip van een handmatige controller te vervangen: een versleten grip of een versleten eindstop. Daarom leveren wij de vervangende grip bij de houder.  Hier laten we zien hoe je de onderdelen kunt vervangen in beide situaties.

Alleen de grip vervangen

Deze optie bespaart tijd en versnellingskabels.

1. Gebruik een kleine schroevendraaier om de grip van de houder te verwijderen. Deze wordt vastgehouden door twee klemmen. Als je er één losmaakt, kun je hem meestal al verwijderen.
  2. Verwijder de handgreep van het stuur en laat de controller op z'n plek.
  3. Trek (hard) aan de grip om hem te verwijderen.
  4. Plaats de nieuwe grip en zorg ervoor dat deze correct in de groeven is geplaatst.

Vervangen van de grip en de houder

1. Haal het kabeleind uit de naafinterface en knip de kabels door.
  2. Verwijder de versnellingskabels uit de behuizing.
  3. Verwijder het kleine stukje kabel uit de kabeleindstukken en duw ze opzij.
  4. Verwijder de grip en de controller van het stuur.
  5. Draai de controller zodat hij zich in de volledige overdrivepositie bevindt en trek aan de grip om hem te verwijderen.
  6. Installeer de nieuwe grip en zorg ervoor dat de groef in de houder correct is uitgelijnd met de controller.
  7. Plaats de controller en grip terug.