Je kunt de nieuwe enviolo AUTOMATiQ app downloaden, speciaal ontwikkeld voor onze traploze AUTOMATiQ producten. Let op dat dit alleen compatibel is met de nieuwste AUTOMATiQ producten vanaf januari 2020.

App Download & installatie

• De app kun je downloaden in de google play store of Apple store.
  • Zoek naar "enviolo AUTOMATiQ".
  • Klik op "installeren“ De app zou nu automatisch moeten installeren.
  • Schakel het motor systeem aan.
  • Activeer BLE (Bluetooth) van je telefoon.

Activeer de BLE pairing mode van je hub interface door 5 seconden op de knop te drukken tot hij blauw oplicht.

• De app zal nu zoeken naar beschikbare apparaten.

Selecteer het juiste apparaat, te herkennen aan het SN# dat ook op de onderzijde van de hub interface staat.

Systeem installatie - Stap 1

Je hebt hier verschillende opties om de AUTOMATiQ hub interface te configureren:

Optie A (alleen voor fabrikanten):
Maak gebruik van het backend op AUTOMATiQ.enviolo.com en selecteer de juiste systeemparameters. Sla de instellingen op en genereer de QR code. Print de qr code zodat deze gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld de assemblagelijn.

• Scan QR code vind je in het configuratie tabblad van de app. Als de QR code gescand is zijn de instellingen overgeschreven op de hub interface en is het systeem klaar voor gebruik.

Optie B:
Je kunt in het tabblad configuratie alle systeeminstellingen aanpassen met de sliders.  De instellingen worden real time opgeslagen, je hoeft niets te bevestigen.

Systeem Configuratie - Stap 2

• De app biedt nog enkele optionele functies:
    1. Systeem configuratie in het tabblad configuratie
    2. Systeem data analyse in het tabblad diagnose
    3. Systeem data in het tabblad logistiek
    4. Berijders instellingen in het tabblad dashboard
    De meest interessante instelling is waarschijnlijk de versnellingsratio bij start, waarmee je instelt naar welke overbrenging het systeem schakelt als je tot stilstand komt, en de rijmodus die bepaald hoe agressief en nauwkeurig het systeem schakelt tijdens het rijden