Met dit bestand kunt u de perfecte overbrenging voor uw toepassing kiezen.

Voor enviolo CT/CO:

Voor enviolo TR/CA/SP:

Als richtlijn hebben we hier aanbevelingen (let op, ze houden geen rekening met interne overbrenging in de motor):

Als aanvulling kun je het bijgevoegde excel document gebruiken voor de calculatie van de beste overbrenging vor jouw toepassing.

Om te controlleren of de jou gekozen overbrenging correct is volg je de volgende stappen:

• Kies je motor systeem
  • Kies je enviolo naaf variant
  • Kies de juiste wielomtrek
  • Selecteer de tandwielgrootte voor en achter
  • Selecteer je gewenste trapfrequentie