Het nieuwe enviolo MY2021 membership programma is een 1-jarige inschrijving voor een bedrag van €299 per jaar. Op dit moment is het alleen nog verkrijgbaar voor de DACH & BENELUX regio's, maar we zijn druk bezig dit uit te breiden naar andere markten.

Hieronder vind je de voordelen kort samengevat:

• 3 gratis training tickets (twv €239,97)
  • 20% korting op elke bestelling via orders.enviolo.com
  • Betaling via automatisch afschrijving, waarmee vooruit betalen met ideal of credit card voorkomen wordt
  • Garantie bepaling door werkplaats zelf (mits deelgenomen aan onze training)
  • Werkplaats vergoeding

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in via onze online winkel. Voor vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk contact opnemen met ons support team.