Als fabrikant kun je nu je nieuwe enviolo AUTOMATiQ-systemen instellen met behulp van ons backend. Let op: dit is alleen compatibel met het nieuwe AUTOMATiQ-systeem dat in januari 2020 is geïntroduceerd.

Na je registratie in de backend zullen we je toegangsrechten goedkeuren, die ook verdere functies in de app mogelijk zullen maken, zodra je inlogt met dezelfde inloggegevens in de rechterbovenhoek van de app. Als je niet inlogt, heb je alleen toegang tot het toegangsniveau van de eindgebruiker. In totaal zijn er vier app-hiërarchieniveaus (enviolo, OEM, retail en eindgebruiker), die allemaal vanuit dezelfde app bediend kunnen worden.

mceclip0.pngEenmaal in het backend kun je de benodigde systeemparameters selecteren, nadien de instellingen opslaan en een QR-code genereren. Deze kan afgedrukt worden en overal gebruikt worden incl aan de assemblage lijn. Je vindt de QR-scanfunctie op het configuratietabblad van de app. Nadat de QR-code is gescand, worden alle gegevens automatisch overgedragen naar de naaf interface en is uw fiets klaar voor gebruik.