Hieronder een overzicht van de beschikbare aanhanger koppelingen voor enviolo naafversnellingen. Dit zijn opties van Burley, Crrozer en Thule. Heb je een aanvulling op deze lijst, of zoek je andere modellen neem dan svp contact met ons op.

Let op: het gebruik van deze adapter , aangeboden door derden, is niet getest door enviolo en wij kunnen geen garantie afgeven op werking of veiligheid, en aanvaarden geen verantwoordelijkheid als gevolg van gebruik hiervan. Volg zorgvuldig de installatiehandleiding van de producenten voor installatie en onderhoud.