* Deze connector is alleen vereist als de contraplug niet wordt geleverd door de
fabrikant van het motorsysteem. Neem contact op met de fabrikant van het motorsysteem
voor meer informatie. Voor Yamaha bieden we een alternatieve kabel aan. Neem contact
op met het verkoopteam voor meer informatie.

Werk je aan een custom aansluiting op het ebike systeem, denk dan aan het volgende:

• Vereisten voor stroom input: 18-55V
  • Gebruik de open eind kabel (WIRE-AT3-DS-OE) om interface en ebike systeem aan te sluiten volgens het hieronder getoonde schema.