Om de assemblage en onderhoud van onze producten te ondersteunen, bieden we vier eenvoudige servicetools aan. De remadaptertool voor het veranderen of vervangen van de verschillende rem opties (schijf, velg, roller), de spline nut tool voor het vastdraaien van een losse spline nut en kabelafsteltools in 2 versies: 1 voor retail (plastic) en 1 voor OEM (CNC) om de kabellengte van de handmatige systemen correct in te stellen.

BK-ADPT-TOOL
Brake adapter assembly

HW-SNUT-TOOL
Spline nut tool

CE-HW-TOOL-SM-MLD
Cable hardware installation tool

CE-HW-TOOL-SM-CNC
Cable hardware installation toolCE-HW-TOOL-SM-CNC.png

WL-SP-CA-TOOL
Wheel lacing adapter for SP