1. [A] Verwijder de anti shift retainer(A) door deze stevig van de as van de enviolo versnellingsnaaf te trekken.

2. [B] Installeer een standaard 9-spline 3/32 inch (2.3mm) tandwiel (B) met de platte kant naar de naaf gericht,gevolgd door de meegeleverde tandwiel vulring (C) en bevestig de borgring.

3. De vulring is bedoeld voor tandwielen met een binnendiameter van 3/32 inch (2.3mm) dik. Als de binnendiameter 0.17-0.18 inch (4.3-4.5mm) dik is, zoals riemtandwielen, dan mag de vulring niet worden gebruikt.
4. Je kunt ook een 3 mm offset tandwiel gebruiken voor single speed (1/8") kettingen. De offset staat naar binnen gericht en verplaatst de ketting dichter naar de naaf.

Als je niet compatible kettingen gebruikt kan dit leiden tot sleepcontact met de naaf interface en schade aan de componenten van de naaf, wat kan leiden tot gevaarlijke rijomstandigheden voor de rijder.
5. De enviolo naven zijn compatibel met 16 tot 28 tands tandwielen.
6. Als na montage van het tandwiel de naaf interface niet direct geplaatst wordt, monteer dan weer de anti shift retainer (A).

[C] Let op: Als je een 16T tandwiel gebruikt, plaats dan een 1mm spacer aan beide kanten van het tandwiel.