Zorg ervoor dat je de AUTOMATIQ naaf interface hebt die bij je naaf hoort.

enviolo CT/CO/TR hebben allemaal dezelfde montage diameter. De enviolo CA/SP, hebben een andere diameter.

Je kan het interface type vinden aan de onderkant van de interface.

Gebruik de losse ongeïnstalleerde interface om de juiste hoek voor de montage te bepalen.

De interface dient naar voren gericht te zijn in parallele lijn met je achterbrug met de connector naar voren.

Beweeg de AUTOMATiQ naaf interface langs de dropout om zeker te zijn dat interface vrij ligt in verschillende posities.

Met de AUTOMATiQ naaf interface juist gepositioneerd in het rechter uitvaleinde, is de installeer hoek die van de dropout (20 graden in dit voorbeeld).

Markeer de naaf interface met een kraspen of marker in het midden van het uitvaleinde.

Verwijder de anti-shift ring, indien gemonteerd.

Plaats de AUTOMATiQ naaf interface over de as aan de rechterkant en richt deze uit met de markering op het hart van de vlakke kant van de as.

Alternatief, een non-turn ring kan op de interface gelegd worden om de AUTOMATiQ naaf interface uit te lijnen.

Als de juiste hoek is afgemeten plaats je de AUTOMATIQ interface volledig over de as.

Monteer de borgmoer met de ribbels naar buiten en draai deze aan met 10-15 Nm (7-11
ft-lbs).

Installeer het achterwiel.

Als het geheel geinstalleerd is mag de interface het frame niet raken.