•Zorg ervoor dat je de AUTOMATIQ naaf interface hebt die bij je naaf hoort.
• enviolo CT/CO/TR hebben allemaal dezelfde montage diameter. De enviolo CA/SP, hebben een andere diameter.
• Je kan het interface type vinden aan de onderkant van de interface.

• Gebruik de losse ongeïnstalleerde interface om de juiste hoek voor de montage te bepalen.
• De interface dient naar voren gericht te zijn in parallele lijn met je achterbrug met de connector naar voren.
• Beweeg de AUTOMATiQ naaf interface langs de dropout om zeker te zijn dat interface vrij ligt in verschillende posities.
• Met de AUTOMATiQ naaf interface juist gepositioneerd in het rechter uitvaleinde, is de installeer hoek die van de dropout (20 graden in dit voorbeeld).
• Markeer de naaf interface met een kraspen of marker in het midden van het uitvaleinde.

• Verwijder de anti-shift ring, indien gemonteerd.

• Plaats de AUTOMATiQ naaf interface over de as aan de rechterkant en richt deze uit met de markering op het hart van de vlakke kant van de as.
• Alternatief, een non-turn ring kan op de interface gelegd worden om de AUTOMATiQ naaf interface uit te lijnen.
• Als de juiste hoek is afgemeten plaats je de AUTOMATIQ interface volledig over de as.
• Monteer de borgmoer met de ribbels naar buiten en draai deze aan met 10-15 Nm (7-11
ft-lbs).
• Installeer het achterwiel.

• Als het geheel geinstalleerd is mag de interface het frame niet raken.