• De anti shift retainer ring zorgt voor een 135mm inbouwbreedte, en dient op de naaf te blijven zitten tijdens de wielbouw.
    • De maximale spaakdiameter is #13/2.34mm
    • De minimale spaakdiameter is #14/2.00mm
  • Het voorgestelde spaakpatroon is over 2 voor 26 inch en 700c wielen.
    • Gebruik het over 3 spaakpatroon enkel als de velg het toelaat de nippels in lijn met de spaken uit te lijnen.
  • Voor 24 inch of kleinere wielen wordt het over 1 spaak patroon aangeraden.
  • Een over 3 spaakpatroon wordt niet aangeraden aangezien de grootte van de naaf de hoek tussen de flens en de spaken ongunstig maakt.
  • Radiaal spaken wordt niet aangeraden.
  • Om een symmetrisch wiel te bouwen in de versie 148mm plaats je de wiel spacer tussen de naaf en de niet aandrijfzijde bout in[A].

Onze interne naaf versnellingen kunnen in 20" tot 29"wielen gespaakt worden.

We bieden zowel de varianten 32 en 36 gaats. Als je spaken en velgen kiest zorg dan dat deze geschikt zijn voor interne naafversnellingen en/of achterwielmotoren.
Ze moeten 13 of 14 gauge zijn.

Om de juiste spaaklengte te calculeren download je de spaaklengte calculator uit dit artikel.