Bosch Intuvia

Wanneer
• Na enviolo AUTOMATiQ assemblage;
• Wanneer het systeem niet naar behoren werkt.

Hoe - voor Intuvia
• Zet het  Bosch Intuvia systeem aan. Selecteer motor ondersteuning uit.
• Activeer de "configuratie mode" door de [RESET] en  [i] knoppen ingedrukt te houden(A).
• Druk meermaals op de  [i] knop, tot je  "versnellings kalibratie" in je scherm te zien krijgt.
• Til het achterwiel op en begin rustig te pedaleren.
• Tijdens het pedaleren , druk op de  "Licht knop" (B) om de kalibratie te starten.
•Blijf pedaleren terwijl het systeem een paar keer van zwaarste naar lichste versnelling schakelt om het kalibreer proces af te ronden.
• Na het voltooien van het kalibratie proces schakelt het systeem automatisch terug naar de rij modus

Bosch Nyon

Wanneer
• Na enviolo AUTOMATiQ assemblage;
• Na firmware update;
• Wanneer het systeem niet na behoren werkt.

Hoe- voor Nyon
• Zet het Bosch Nyon systeem aan. Selecteer motor ondersteuning uit.
• Ga in het menu door de joystick naar links te bewegen.
• Selecteer "Settings" en bevestig door op de joystick te klikken.
• Selecteer "Mijn eBike" en bevestig door op de joystick te klikken.
• Selecteer "eShift (NuVinci)"en bevestig door op de joystick te klikken.
• Selecteer "Versnelling kalibreren" en bevestig door op de joystick te klikken.
• Til het achterwiel op en begin rustig te pedaleren.
• Tijdens het pedaleren, selecteer "Continue" door de joystick knop in te drukken en het kalibreren te starten.
• Blijf pedaleren terwijl het systeem een paar keer van zwaarste naar lichste versnelling schakelt en aangeeft "Versnelling kalibratie succesvol".
• Ga uit het menu na het afronden van de kalibratie.

Bosch Kiox

Wanneer
• Na enviolo AUTOMATiQ assemblage;
• Na firmware update;
• Wanneer het systeem niet na behoren werkt.

Hoe - voor Kiox:
• Zet het Bosch Kiox systeem aan. Selecteer motor ondersteuning uit.
• Ga naar het  "Settings" menu door de [>] en [<] knoppen in te drukken en bevestig je selectie met de volgende knop [<>].
• Gebruik de  [+] en [-] om het menu item  "Mijn eBike" te selecteren en bevestig je selectie met [<>] or [>].
• Selecteer het menu item "eShift" en bevestig je selectie.
• Selecteer het menu item "Kalibreren" en bevestig je selectie.
• Blijf pedaleren terwijl het systeem een paar keer van zwaarste naar lichste versnelling schakelt en aangeeft "Versnelling kalibratie succesvol".
Na het afronden van het kalibreer proces schakelt het systeem automatisch in de rij modus.

Flyer FIT

Wanneer
• Na enviolo AUTOMATiQ assemblage;
• Na firmware update;
• Wanneer het systeem niet na behoren werkt.

Hoe
• Zet het Flyer systeem aan.
• Ga naar het setup menu door de joystick te gebruiken.
• Selecteer "Kalibreren" en bevestig de op de joystick te drukken.
• Selecteer "Kalibreer NuVinci" en bevestig de op de joystick te drukken.

• Til het achterwiel op en begin rustig te pedaleren.
• Start kalibreren door op de joystick te drukken.
•Blijf pedaleren terwijl het systeem een paar keer van zwaarste naar lichste versnelling schakelt en aangeeft "Versnelling kalibratie succesvol".