Installeer de rechter remgreep volgens de instructies van de fabrikant.

[I] Schuif de shifter over het stuur.

[J] Installeer het rechter handvat volgens de instructies van de fabrikant.

[K] Positioneer de shifter zo dat de display goed zichtbaar is voor de berijder en de kabels vrij lopen.

Stelschroeven kunnen worden gebruikt voor de juiste kabelspanning.

Schroef de klembout aan met 2.0-2.5 Nm (18-22 in-lbs).

Let op : Zorg ervoor de de shifter en de remgreep goed functioneren en vrijlopen(stel opnieuw in indien nodig). Het handvat mag niet strak tegen de shifter gemonteerd zitten.

Let op: Rij nooit zonder handvatten. De grip van de shifter kan dan loskomen. Dit kan tot verwonding leiden.