• Installeer de rechter remgreep volgens de instructies van de fabrikant.
• [I] Schuif de shifter over het stuur.

• [J] Installeer het rechter handvat volgens de instructies van de fabrikant.

• [K] Positioneer de shifter zo dat de display goed zichtbaar is voor de berijder en de kabels vrij lopen.

• Stelschroeven kunnen worden gebruikt voor de juiste kabelspanning.
• Schroef de klembout aan met 2.0-2.5 Nm (18-22 in-lbs).

Let op : Zorg ervoor de de shifter en de remgreep goed functioneren en vrijlopen(stel opnieuw in indien nodig). Het handvat mag niet strak tegen de shifter gemonteerd zitten.

Let op: Rij nooit zonder handvatten. De grip van de shifter kan dan loskomen. Dit kan tot verwonding leiden.