• [X] De kabelspeling kan worden aangepast met de stelboutjes(7) op de controller.

• [Y] De kapelspeling kan worden vastgesteld door licht aan de buitenkabels te trekken (8)bij de stelboutjes: ~0.5mm speling is ideaal.

• Kabelspeling van meer dan 2.0mm kan leiden tot verminderd schakelvermogen en duurzaamheid van de kabel.
• Voor het verwijderen van het achterwiel kan extra kabelspeling nodig zijn om verwijdering van de schakelkabel bevestiging eenvoudiger te maken. Dit kan met de stelboutjes worden bewerkstelligd.