grip shifter
Installeer de rechter remgreep volgens de instructies van de fabrikant.
• [J] Schuif de grip shifter op het stuur.

• Installeer het rechter handvat op het stuur volgens de instructies van de fabrikant
• [K] Positioneer de grip shifter zo zodat het display zichtbaar is voor de rijder en de kabels vrij liggen.

• Draai de klembout aan tot 2.0-2.5 Nm (18- 22 in-lbs).

3-KNOPS CONTROLLER
• [L] De 3-knops controller wordt gemonteerd met een rubberen band die om het stuur zit tegen het handvat.

• Gebruik de bijgeleverde rubberen o-ring om de 3 knops controller vast te zetten, en bevestig de controller zo dat de knoppen duidelijk zichtbaar zijn voor de rijder en er geen kabel knel zit.
• De 3 knops controller kan zowel aan de linker als rechter kant van het stuur bevestigd worden.

Opmerking: om beschadiging van de automatic kabels te voorkomen zorg ervoor dat je ty-rips niet te vast zet.