VERWIJDEREN ROLLER BRAKE HARDWARE
1. Verwijder de linker asmoer (1), linker no-turn washer (2), en linker moer (3).
2. Zet het wiel vast in de bankschroef en gebruik service tool DC-ADPT-TOOL voor het verwijderen van de sluitring (6), en verwijder roller brake adapter (7) van de  naaf.

VERWIJDEREN VELGREM HARDWARE
1.Verwijder de linker asmoer (1), linker no-turn washer (2), linker moer (3), en schaalvormige washer ( 4).
2. Gebruik een platte schroevendraaier om de velgrem afdichtkap te verwijderen (5).

VERWIJDEREN DISC BRAKE HARDWARE
1. Verwijder de linker asmoer (1), linker no-turn washer (2), linker moer (3), en schaalvormige washer (4).
2. Zet het wiel vast in de bankschroef en gebruik service tool DC-ADPT-TOOL voor het verwijderen van de sluitring(6), en verwijder  het stofkapje (8) en de schijfrem adaptor (9) van de naaf.

INSTALLEREN ROLLER BRAKE HARDWARE
1. Installeer de roller brake adapter (7) en gebruik een sterke loctite (gelijkwaardig aan Loctite® 277TM) rondom de gehele draad van de sluitring van de rem(6).
2. Gebruik service tool DC-ADPT-TOOL, installeer en torque de rem sluitring  (6) tot 55-65 Nm (41-48 ft-lbs).
3. Na het installeren van de roller brake, installeer en torque de linker moer (3) tot 30-35 Nm (22-26 ft-lbs).

INSTALLEREN VELGREM HARDWARE
1. Druk de velgrem afdekkap (5) volledig vast in de juiste positie en plaats vervolgens de schaalvormige washer(4).
2. Installeer en torque de linker moer (3) tot 30-35Nm (22-26 ft-lbs).

INSTALLEREN DISC BRAKE HARDWARE
1. Installeer de schijfrem adapter (9) en sluitring (8) en gebruik een sterke loctite (gelijkwaardig aan Loctite® 277TM) rondom de gehele draad van de sluitring van de rem(6).
2. Gebruik service tool DC-ADPT-TOOL, installeer en torque de rem sluitring  (6) to 55-65 Nm (41-48 ft-lbs).
3. Installeer en torque de linker moer (3) tot  30-35 Nm (22-26 ft-lbs).

Opmerking: het wordt aanbevolen om een pneumatische / elektrische momentsleutel te gebruiken wanneer de remadapters met loctite worden vastgedraaid.