1. Schakel de eBike-stroom "uit" en verwijder de eBike batterij indien mogelijk.
2. [C] Verwijder de Automatic hoofdconnector bij het achterwiel.
Pak de connector op de geribbelde locatie(A) en trek de Automatic naaf interface voorzichtig weg van het frame.
3a. Voor de varianten enviolo CT/TR/CO/CA:
[D] Maak de asmoeren(A) los en verwijder ze, gevolgd door de non-turn ringen.

Voor velg- en roller-toepassingen volg je de instructies van de fabrikant.

3b. Voor de varianten enviolo SP:
1. 135mm varianten: maak de asmoeren los en verwijder de moeren en sluitringen.

Voor velg- en roller-toepassingen volg je de instructies van de fabrikant.

2. 142/148mm varianten: maak de asmoeren los en verwijder de moeren en de linker adaptor.

Voor velg- en roller-toepassingen volg je de instructies van de fabrikant.

4. [E] Verwijder het achterwiel
Sommige eBikes vereisen mogelijk het draaien van de as en de automatic naaf interface om de fietsketting te kunnen verwijderen. In sommige gevallen is het het gemakkelijkst de ketting van het voorste kettingblad af te halen om het achterwiel makkelijker te verwijderen.

Opmerking : Trek niet aan de kabel, alleen aan de geribbelde huls, zoals afgebeeld.

Opmerking: De connector levert elektrisch vermogen aan de automatic naaf interface. Bescherm de connector tegen water of andere geleidende elementen bij het loskoppelen, omdat dit kan leiden tot schokken of schade aan het systeem.