1. Als de Nfinity-naafinterface niet juist geïnstalleerd is, is het volledige bereik van de naaf niet beschikbaar. De naaf moet dan opnieuw in de hoogste versnelling worden ingesteld.
2. Als de naaf al geïnstalleerd is op een fiets, schakel de CVP dan zo ver mogelijk is naar de hoogste versnelling "H" en verwijder het achterwiel.
3. [H] voor enviolo CT/TR/CO/CA naven

Verwijder de rechter asmoer (A) die de manual naaf interface (B) vastzet, verwijder daarna de manual naaf interface door deze voorzichtig op te lichten.

4. [I] Als de markeringen op de spline nut (C) en de shift driver (D) niet zijn uitgelijnd, moet de naaf in de hoogste versnelling gezet worden.

5. Als de markeringen niet duidelijk zijn: de hoogste versnelling komt overeen met 1,6-2 omwentelingen van de naaf /wiel bij een rotatie van het tandwiel.
6. [J] Zet de naaf interface in de lichtste versnelling "L"- positie (let erop dat dit het tegenovergestelde van de normale installatie). Installeer de interface opnieuw (hoekpositie is onbelangrijk), maar installeer de rechter asmoer niet.

7. De naaf interface wordt gebruikt om de versnellingsnaaf in de hoogste versnelling te krijgen door de
volgende stappen te doorlopen.
8. [K] Installeer de enviolo naaf in een bankschroef, zoals weergegeven, waarbij de naaf geklemd wordt op de platte zijden van de as.

Als er geen bankschroef beschikbaar is, kan de naaf ook in een fietsframe worden geschroefd. Waarbij alleen de linker fixeerring en de asmoer worden vastgedraaid om het draaien van de naaf interface mogelijk te maken.

9. [L] Draai de versnellingsnaaf met de klok mee door deze aan het tandwiel te draaien (A), terwijl
de naaf interface (B) tegen de klok in draait tot de hoogste versnelling "H" positie totdat een duidelijke stop gevoeld wordt. Herhaal dit proces 2 tot 3 keer door de versnellingsnaaf met de klok mee te draaien en
tegelijkertijd de naaf interface heen en terug te draaien, eindigend met een volledige stop richting (maar waarschijnlijk niet op) de hoogste versnelling "H" positie.

10. De aangegeven positie van de manual naaf interface is op dit moment niet belangrijk.
11. In de hoogste versnelling, moet de versnellingsnaaf 1.6-2 wielomwentelingen maken voor 1 tandwiel omwenteling.
12. Als de hoogste versnelling gevonden is, verwijder dan de naaf interface zoals weergegeven in stap 4 van deze paragraaf.
13. Controleer of de markeringen op de spline nut en shift driver in lijn staan met elkaar, zoals weergegeven in stap 5 van deze paragraaf.
14. Installeer de manual naaf interface.