Enviolo gaat in de zomermaanden verder met het trainingsprogramma door middel van een serie Webinars die ervoor zorgen dat dealers en OEM’s getraind kunnen worden ondanks de moeilijke tijden van social distancing. De Webinars zijn aangeboden in Duits, Nederlands en Engels.

We bieden Webinars aan over de basis van de enviolo Manual en AUTOMATiQ schakelsystemen. Deze Webinars bevatten tips & tricks over: service, ingebruikname, instellingen en onderhoud van zowel manual als AUTOMATiQ producten incl. de nieuwe enviolo app.

Reizen is hiervoor niet nodig, je kunt alles simpel volgen vanaf je computer via onderstaande links: