Enviolo gaat in de zomermaanden verder met het trainingsprogramma door middel van een serie Webinars die ervoor zorgen dat dealers en OEM’s getraind kunnen worden ondanks de moeilijke tijden van social distancing. De Webinars zullen aangeboden worden in Duits, Nederlands en Engels.

We bieden Webinars aan over de basis van de enviolo Manual en AUTOMATiQ schakelsystemen. Deze Webinars bevatten tips & tricks over: service, ingebruikname, instellingen en onderhoud van zowel manual als AUTOMATiQ producten incl. de nieuwe enviolo app.

Reizen is hiervoor niet nodig, je kunt alles simpel volgen va een livestream vanaf je computer; plus, het zijn interactieve sessies waarbij je de mogelijkheid hebt vragen te stellen. Registeren is eenvoudig, na het opgeven van je naam en emailadres ontvang je een link waarmee je op de geplande dag en tijd kunt inloggen. Klik op de link hieronder om je in te schrijven voor een van de Webinars:

We zien je graag terug in een van deze online sessies!

Met vriendelijke groet,

Het enviolo team