enviolo AUTOMATiQ kan kan maar aangestuurd worden door een systeem. Dat is of een controller, of de app of het ebike systeem.

Om het enviolo AUTOMATiQ systeem alleen met app of controller te bedienen moet je de volgende instellingen in de app wijzigen:

1. Programmeer het ebike systeem met een non-eShift firmware*
  2. Selecteer het CAN protocol “NONE” in het configuratie menu via onze app/backend
  3. Koppel het gewenste apparaat en je bent klaar

Als je het enviolo AUTOMATiQ systeem gebruikt met bediening geïntegreerd in het Bosch ebike systeem kun je de volgende instellingen niet via de app controleren:

• Trapfrequentie of manuele versnelling selectie
  • Wisselen tussen manuele of automatische modus

*Selecteer je hier "none" maar blijf je gebruik maken van een Bosch e-shift firmware zal het systeem gewoon functioneren maar zal bij elke opstart van het Bosch ebike systeem "foutcode 596" in beeld komen.