MONTAGE VAN ENVIOLO CA CONTROLLER
• Plaats de controller beugel over het stuur, inclusief de adapter ring.
• Installeer de rechter remhendel en handvat volgens de voorschriften van de fabrikant.
• Positioneer hem met de knoppen iets lager dan het stuur voor comfortabele bediening.
• Draai de bout vast met een 2.5mm inbussleutel tot 1.5-2Nm

MONTAGE VAN ENVIOLO CO CONTROLLER
• Installeer de rechter remhendel en handvat volgens de voorschriften van de fabrikant.
• Schuif de klem over het stuur.
• Positioneer de controller zo dat je de knoppen gemakkelijk kunt bedienen en zet hem vast met een 3mm inbussleutel en een aanhaalmoment van 1.0-2 Nm.
• De enviolo CO controller kan zowel rechts als links gemonteerd worden.

Let bij de enviolo CO-controller ook op

Montage aan de linkerkant van het stuur
Nadat u de enviolo CO aan de linkerkant heeft gemonteerd, houdt u de bovenste en middelste knop ongeveer 2 seconden ingedrukt. Zodra de LED 2 seconden groen wordt, is de afstandsbediening ingesteld voor aan de linkerzijde van het stuur.

Montage aan de rechterkant van het stuur
Nadat u de enviolo CO aan de rechterkant heeft gemonteerd, houdt u de bovenste en middelste knop ongeveer 2 seconden ingedrukt. Zodra de LED 2 seconden groen wordt, is de afstandsbediening ingesteld voor aan de rechterzijde van het stuur.

De batterij van de controllers kan gemakkelijk worden vervangen. Hiervoor is een standaard CR2032-batterij nodig.