MONTAGE VAN ENVIOLO CA CONTROLLER
• Plaats de controller beugel over het stuur, inclusief de adapter ring.
• Installeer de rechter remhendel en handvat volgens de voorschriften van de fabrikant.
• Positioneer hem met de knoppen iets lager dan het stuur voor comfortabele bediening.
• Draai de bout vast met een 2.5mm inbussleutel tot 1.5-2Nm

De batterij van de controllers kan gemakkelijk worden vervangen. Hiervoor is een standaard CR2032-batterij nodig.

Koppelen van de AUTOMATiQ controller
• Start de enviolo App
• Na het welkomstscherm zie je een koppelverzoek
• Zet de ebike aan.
• Druk 5 seconden op de knop aan de voorzijde van de interface tot deze blauw begint te knipperen.
• Je zult nu ook in de app de interface zien
• Klik in de app op de aangegeven interface om te koppelen.
• Na het koppelen kom je in het app menu.
• Sluit de enviolo app
• Start nogmaals de koppelmodus van de interface door de knop in te drukken.

Voor de CA controller:
Houd de middelste knop ingedrukt voor meer dan 8 seconden. Als de LED 1 seconde constant blauw oplicht is de controller gekoppeld.

Kalibratie
Bij een eerste installatie, of na systeemonderhoud of incorrect functioneren moet het systeem opnieuw gekalibreerd worden.

[D] ENVIOLO CA CONTROLLER
1. Zet het ebike systeem aan. Zet de ondersteuning uit.
2. Op de enviolo CA controller (1), houd gelijktijdig de omhoog en omlaag knop ingedrukt tot de naaf begint te schakelen en laat dan de knoppen los. Tijdens de kalibratie zal de controller wit knipperen.
3.  Draai aan de pedalen tot de gehele kalibratie is afgerond, bij voorkeur in een standaard met het wiel van de grond.
4. Als de kalibratie succesvol afgesloten is zal de controller 5 seconden blauw oplichten. Als de kalibratie niet succesvol is afgesloten zal de controller 5 seconden rood oplichten, probeer de kalibratie dan opnieuw.
5. Kalibratie zal nooit langer dan 12 seconden mogen duren.