MONTAGE VAN ENVIOLO CO CONTROLLER
• Installeer de rechter remhendel en handvat volgens de voorschriften van de fabrikant.
• Schuif de klem over het stuur.
• Positioneer de controller zo dat je de knoppen gemakkelijk kunt bedienen en zet hem vast met een 3mm inbussleutel en een aanhaalmoment van 1.0-2 Nm.
• De enviolo CO controller kan zowel rechts als links gemonteerd worden.

Let bij de enviolo CO-controller ook op

Montage aan de linkerkant van het stuur
Nadat u de enviolo CO aan de linkerkant heeft gemonteerd, houdt u de bovenste en middelste knop ongeveer 2 seconden ingedrukt. Zodra de LED 2 seconden groen wordt, is de afstandsbediening ingesteld voor aan de linkerzijde van het stuur.

Montage aan de rechterkant van het stuur
Nadat u de enviolo CO aan de rechterkant heeft gemonteerd, houdt u de bovenste en middelste knop ongeveer 2 seconden ingedrukt. Zodra de LED 2 seconden groen wordt, is de afstandsbediening ingesteld voor aan de rechterzijde van het stuur.

De batterij van de controllers kan gemakkelijk worden vervangen. Hiervoor is een standaard CR2032-batterij nodig.

Koppelen van de AUTOMATiQ controller
• Start de enviolo App
• Na het welkomstscherm zie je een koppelverzoek
• Zet de ebike aan.
• Druk 5 seconden op de knop aan de voorzijde van de interface tot deze blauw begint te knipperen.
• Je zult nu ook in de app de interface zien
• Klik in de app op de aangegeven interface om te koppelen.
• Na het koppelen kom je in het app menu.
• Sluit de enviolo app
• Start nogmaals de koppelmodus van de interface door de knop in te drukken.

Voor de CO controller:
Houd de middelste knop 3 seconden ingedrukt totdat de LED groen en rood knippert. Als de LED alleen nog groen knippert is de controller gekoppeld.

Kalibratie
Bij een eerste installatie, of na systeemonderhoud of incorrect functioneren moet het systeem opnieuw gekalibreerd worden.

[C] ENVIOLO CO CONTROLLER
1. Zet het ebike systeem aan. Zet de ondersteuning uit.
2. Op de enviolo CO controller (1), houd de middelste ingedrukt tot de naaf begint te schakelen en laat hem los.
3. Draai aan de pedalen tot de gehele kalibratie is afgerond, bij voorkeur in een standaard met het wiel van de grond.
4. Blijf de pedalen draaien tijdens het kalibratie proces, terwijl de naaf van lage naar hoge versnellingen schakelt en de kalibratie afsluit.
5. Kalibratie zal nooit langer dan 12 seconden mogen duren.