Koppelen van de AUTOMATiQ controller
• Start de enviolo App
• Na het welkomstscherm zie je een koppelverzoek
• Zet de ebike aan.
• Druk 5 seconden op de knop aan de voorzijde van de interface tot deze blauw begint te knipperen.
• Je zult nu ook in de app de interface zien
• Klik in de app op de aangegeven interface om te koppelen.
• Na het koppelen kom je in het app menu.
• Sluit de enviolo app
• Start nogmaals de koppelmodus van de interface door de knop in te drukken.

• Voor de CA controller:
Houd de middelste knop ingedrukt voor meer dan 8 seconden. Als de LED 1 seconde constant blauw oplicht is de controller gekoppeld.

Voor de CO controller:
Houd de middelste knop 3 seconden ingedrukt totdat de LED groen en rood knippert. Als de LED alleen nog groen knippert is de controller gekoppeld.