1. Systeem functionaliteit

Het AUTOMATiQ SYSTEEM zorgt voor een continue automatisch schakelend systeem. Het kan gecombineerd worden met zowel de CO als de CA controller waarmee schakelen zo makkelijk is als het kiezen van de gewenste trapfrequentie door drukken op de knop.

2. Setup
[A] ENVIOLO CO CONTROLLER
Met de enviolo CO controller kun je de gewenste trapfrequentie instellen. De knoppen op de enviolo CO controller zijn ingesteld om bij omhoog (UP) schakelen een lagere trapfrequentie te geven en bij omlaag (DOWN) schakelen een lichtere trapfrequentie te geven en de middelste knop (CENTER) is voor systeemcalibratie. Om de schakelfunctie te wijzigen in stappen van 1 naar 5 omwentelingen houdt je gelijktijdig de onderste en bovenste knop ingedrukt.
[B] ENVIOLO CA CONTROLLER
Met de enviolo CA controller kun je de gewenste trapfrequentie instellen. De knoppen op de enviolo CA controller zijn als volgt ingesteld: lagere trapfrequentie rechts of omhoog, hogere trapfrequentie links of omlaag en de middelste knop voor inschakelen. De omhoog en omlaag knoppen schakelen in stappen van 1, links en rechts in stappen van 5 omwentelingen.