In dit filmpje zie je hoe je de naaf van Cargo & Sportive modellen terugzet naar de full underdrive-stand.

TECHNISCHE INSTRUCTIE:

1. Plaats de enviolo naaf in een bankschroef of een vergelijkbaar apparaat
2. Haal de shift retainer van de naaf af
3. Plaats de shift driver tool op de shift driver
4. Draai de naaf en de shift driver tool met de klok mee, totdat je een duidelijke stop voelt
5. Haal de shift driver tool eraf
6. Draai de naafinterface volledig met de klok mee
7. Zet de naafinterface op de naaf
8. Draai de naaf lichtjes en zet het uiteinde van de tool op de juiste plek, met een offset van 25 mm
9. Haal de naafinterface van de naaf af
10. Zet hem weer in de volledig-met-de-klok-mee-stand
11. Zet de naafinterface weer op de naaf
12. Draai de naaf met de klok mee, terwijl je tegelijkertijd de naafinterface tegen de klok in naar de full overdrive-stand draait
13. Nu kun je doorgaan met de gebruikelijke installatieprocedure