In dit filmpje zie je hoe je de naaf van Cargo & Sportive modellen terugzet naar de full underdrive-stand.

TECHNISCHE INSTRUCTIE:

1. Plaats de enviolo naaf in een bankschroef of een vergelijkbare klem.
2. Verwijder de shift retainer
3. Zet de naafinterface in de full overdrive-stand door hem volledig tegen de klok in te draaien
4. Zet de handmatige naafinterface op de nieuwe naaf
5. Draai de naaf tegelijk met de naafinterface met de klok mee, naar de full underdrive "L"-stand
6. Herhaal deze procedure
7. Schakel de naafinterface lichtjes naar de full overdrive-stand, waarbij je een offset van 25 mm in acht neemt
8. Verwijder de naafinterface van de naaf en draai hem met de klok mee naar de full underdrive-stand
9. Zet de naafinterface weer op de naaf
10. Draai de naaf met de klok mee, terwijl je tegelijkertijd de interface tegen de klok in naar de full overdrive-stand draait
11. Nu kun je verdergaan met de gebruikelijke installatieprocedure