Om het assemblage proces zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we een stap-voor-stap werkinstructie ontwikkeld voor alle AUTOMATiQ componenten. Alle assemblage stappen zijn voorzien van een overzicht van de benodigde onderdelen en gereedschappen, plus een link naar een videouitleg.

Installeren van de magneetringen

Video

1. Monteer het tandwiel op de naaf

2. Monteer de magneetring (AUT-ISS-OE) op de borgring

3. Lijn de opening van de van de magneet ring en de borgring gelijk uit

4. Controleer of de OSS2 een gele serienummer sticker heeft

5. Installeer de magneetring (AUT-OSS2-OE) op de flens van de naaf

6. Draai de magneetring vast met een 2.5 mm inbussleutel tot 1Nm

Installeren van de AUTOMATiQ naaf Interface

Video's: Monteren van de interface / Montage van het achterwiel

1. Druk de interface (AHI-XX-OE) op de as en draai de borgmoer (HW-HNUT-OE) met een momentsleutel en een 17 mm dopsleutel vast tot 10-15Nm

2.Plaats het achterwiel in de dropouts en zorg ervoor dat de sensor vrij is

3. Schuif de no-turn washers (HW-WASH-OE) in de dropouts en draai de asmoeren (HW-ANUT-OE) vast met een momentsleutel en een 15 mm dopsleutel tot ~30-40Nm

4. Zorg ervoor dat de connector van de interface vrij is

5. Controleer of de stroomtoevoer van het aandrijfsysteem beschikbaar is via een passende kabel of gebruik onze oplossing (WIRE-AT3-DS-OE)

6.Verbind de kabel (WIRE-AT3-400-OE or WIRE-AT3-600-OE) met de interface en het aandrijfsysteem

Creëren van de QR code

Video

1. Login op https://automatiq.enviolo.com/

2. Ga naar “Management” -> “Merk”

3. Selecteer alle gewenste configuraties en click 'Wijzigingen opslaan', selecteer vervolgens het blauwe QR code symbool aan de rechterkant

4. De QR code is nu zichtbaar met alle bijbehorende informatie, deze kun je nu opslaan en printen voor de assemblage lijn

Het configureren van de Interface

Video's: Pairing / Programmeren met QR Code / AUTOMATiQ configureren met de App

1. Houdt, met het aandrijfsysteem ingeschakeld, de knop op de interface 5 seconden ingedrukt tot deze blauw begint te knipperen

2. Open de enviolo App op je telefoon of tablet en selecteer de desbetreffende interface.

3. Het serienummer van de interface kun je terugvinden op de onderzijde van de interface.

4. Ga naar het configuratiemenu, scroll naar beneden en selecteer “Scan QR code”

Kalibreren van het system

Video's: App / Intuvia / Kiox

1. Scroll in het configuratie menu van de enviolo app naar beneden en selecteer 'Hub interface opnieuw kalibreren'.

2. Volg de instructies weergegeven op het display

3. Na het activeren van de kalibratie bij elke van beschreven opties, moeten de trappers 7 - 10 seconden constant licht rondgedraaid worden tot het systeem 2-3 keer door het volledige bereik heeft geschakeld.