Draai voorzichtig aan de controller met losse kabels omdat de kabels kunnen vastlopen in de controller.

• Draai beide verstellers tegen de klok in om maximaal verstelbereik te verkrijgen.
  • Trek bij de achteras aan de underdrive kabel, gemarkeerd met groen of zwart,  tot je een stop voelt.
  • Controleer of de shift indicatie volledig vlak staat [N] (enviolo TR and SP controllers) of de controller volledig tegen de klok in verdraaid is (enviolo CT, CA and CO controller, gezien vanaf de rechterkant) en controleer dat de buitenkabel in de versteller valt.

• Voer de kabel door de UD kabelstop en zet de kabelstop vast op de afgebeelde afstand [O&P] met strakke kabel.
  • Gebruik een 2mm inbussleutel om de stop vast te zetten met 1.5-2.0 Nm (13-18 in-lbs).
  • Knip de overgebleven kabel af op maximaal 2mm van de stop [P].

• Trek aan de overdrive kabel totdat een vaste stop gevoeld wordt en de indicator van de controller  [Q] een berg toont (enviolo TR and SP controllers), of de grip volledig met de klok mee verdraaid is  (enviolo CT, CA, CO controllers, gezien vanaf de rechterkant) en controleer dat de buitenkabel in de versteller valt.

• Voer de kabel door de OD kabelstop [S] en zet de kabelstop vast op de afgebeelde afstand [S] met strakke kabel.
  • Gebruik een 2mm inbussleutel om de stop vast te zetten met 1.5-2.0 Nm (13-18 in-lbs).
  • Knip de overlengte af bij de markering op de kabelstop en stop het uitstekende stuk kabel in de opening.